Ilmalämpöpumput Pirkanmaalla - ILP-tekniikka

Ilmalämpöpumput Pirkanmaalla

Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja rahaa. Ilmalämpöpumppu on oiva lämmönlähde nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle. Ilmalämpöpumppu asennetaan usein myös mukavauustarkoitukseen viilentämään huoneistoa kesähelteillä kustannustehokkaasti.

Fujitsu Slim Excellence ilmalämpöpumppu

Fujitsu Slim Excellence on täydellinen lämpöpumppu, joka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden markkinoille lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin ilmastossamme. Siinä yhdistyvät laadukas, luotettava ja tehokas tekniikka. Slim Excellence malli on erittäin energiatehokas myös alhaisissa ulkolämpötiloissa.


Fujitsu Slim Excellence Pirkanmaa - ILP-tekniikka

Sisäyksikön matala korkeus on myös optimaalinen ahtaissa asennuspaikoissa. Älykäs kaukosäädin tarjoaa monia asetusvaihtoehtoja. Laitteessa 10°C ylläpitolämpötilatoiminto. Integroidulla WiFi-moduulilla ohjaat lämpöpumppua helposti älypuhelimella. Kylmäaineena on ympäristöystävällinen R32.

Slim Excellencen palkittu muotoilu helpottaa sijoittamista nykyaikaisiin koteihin ja sisäyksikön matala korkeus tekee siitä optimaalisen vaihdettaessa vanhoja lämpöpumppuja. Slim Excellence on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita. Nimellinen lämmitysteho taataan aina -15 ̊C asti. Lämmityksen toiminta taataan -30 ̊C asti.

Kapeasta muotoilusta huolimatta laitteessa on edistyksellinen tekniikka, kuten tiheät ja monikerroksiset lämmönvaihtimet, sekä erittäin tehokas ristivirtauspuhallin, joka edistää energiatehokkuutta. Laite luovuttaa paljon lämpöä vielä kovillakin pakkasilla. Laitteessa on erinomainen SEER 7.5 ja SCOP
4.6

Laitetta on saatavilla kolmessa eri teholuokassa 9-, 12- ja 14-sarjat.

AirPatrol kauko-ohjaus

AirPatrol on uutuuslaite, jonka avulla voi ohjata ohjata kodin tai kesäasunnon
ilmalämpöpumppua matkapuhelimella. Laitetta on helppo ohjata ja se informoi
huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä. Lue lisää esitteestä.

Yhteistyökumppanit

Fujitsu logo