Ilma-lämpöpumput

Ilma-lämpöpumppu säästää energiaa suora sähkölämmitystalossa ja ilmalämpöpumppu asennetaan usein mukavauustarkoitukseen esimerkiksi viilentämään huoneistoa kesähelteillä.

Slim Nordic Inverter LM

Slim Nordic Inverter LMCBN on tehokas ja hiljainen lämmitys- ja jäähdytyslaite, joka on suunniteltu erityisesti pohjoiseen ilmastoon. Se on varma valinta sekä energian säästämiseen että kodin mukavuuden parantamiseen. Laite antaa tasaisen lämpötilan ja sisäyksikön uusi puhallin takaa viileän ja lämpimän ilmavirran tehokkaan leviämisen asunnossa.

Slim Nordic Inverter LMCBN on suunniteltu erityisesti pohjoista ilmastoa ajatellen. Sen lämmitysteho säilyy kovissakin pakkasissa, ja laitteen sulanapito-ohjelma parantaa energiatehokkuutta entisestään. Alhainen käyttölämpötila (-25°C) on saavutettu mm. tehokkaan kompressorin avulla. ASYG09LM:n nimellistehon ollessa 3,2 kW (+7°C) saadaan vielä -15°C lämpötilassa lämmitystehoa sama 3,2 kW.

Sisäyksikön kompaktin koon ansiosta laite on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Niinpä se on hyvä valinta paikkoihin, joihin muut ilmalämpöpumput ei mahdu, tai kun, kun halutaan vaihtaa vanhempi ilmalämpöpumppu uudempaan ja pienempään.

Laitteessa on lämmityksen ylläpitotoiminto +10°C, jonka saa valittua kätevästi yhdellä napinpainalluksella.

Laitetta on saatavilla kolmessa eri teholuokassa 9-, 12- ja 14-sarjat.

AirPatrol kauko-ohjaus

AirPatrol on uutuuslaite, jonka avulla voi ohjata ohjata kodin tai kesäasunnon
ilmalämpöpumppua matkapuhelimella. Laitetta on helppo ohjata ja se informoi
huonelämpötilasta, sähkökatkoksista ja toimintahäiriöistä. Lue lisää esitteestä.

Yhteistyökumppanit

Fujitsu logo